Přejít k hlavnímu obsahu
zpět do Blogu

Dámská jízda


striptyz_blog_10.jpg

Dnes vám přinášíme recept na pravou a nefalšovanou dámskou jízdu. Připravte si papír a tužku, pohodlně se usaďte do křesla, nalijte si něco dobrého k pití a klidně si pusťte nějakou decentní nerušivou hudbu. Máte to? :-) Začínáme!

 

 

Jak naplánovat dámskou jízdu se striptérem?

Pro show pánský striptýz- budete potřebovat nějaké místo konání. Může to být bar, restaurace, hospoda nebo klub. Pokud nemáte k dispozici hospodu či restauraci, zkuste využít chatu či chalupu některé z účastnících se dam. Kromě samotného místa budeme dále potřebovat také nějaké to pití. Fantazii a chutím se meze nekladou takže je možné použít jak šampus nebo víno tak i rum, fernet nebo vodku. Nějaké lehké jídlo je žádoucí, aby se nám časem ze samého pití neudělalo špatně. Vhodné jsou především chlebíčky, jednohubky, chipsy. Kdo nemá chipsy, ten si bude muset vystačit s jednohubkami.  Nyní je třeba ještě vyřešit hudbu. V kolektivu zjistíme, kdo co rád poslouchá a na základě toho si připravíme zásobu CD-ček. Jistě není třeba zmiňovat, že je musíme mít také na čem přehrát :-) 

 

Ladies night se správnou hudbou

Hudba dokáže s člověkem divy a se striptérem taky. Taneční hudba vás nažhaví a vy brzy ztratíte veškerý ostych a necháte se v jejím rytmu unášet. V domácích podmínkách se budete muset spolehnout na svůj vlastní playlist. Stáhněte si hudbu nebo využijte některou streamovací platformu. K přehrání hudby budete potřebovat nějaký přístroj. Bohatě si vystačíte s telefonem a přenosným reproduktorem.

Tip: Striptér vám předvede svoji show za doprovodu hudby. Tu si také můžete vybrat podle svých preferencí. Nebojte se nám o svém vkusu říct a vybereme tu správnou pecku přímo pro vaši partu.

 

Striptéři přinášejí zábavu 

I dámy si chtějí čas od času vyrazit a pořádně se vyřádit. Je jedno, jestli pořádáte rozlučku se svobodou, narozeniny, team building nebo si chcete jen zapařit. Dámská jízda bez pánského striptýzu by byla neúplná jako Lauerel bez Hardyho. Máme sice již připraveno místo konání a občerstvení, ale chybí nám zatím to hlavní. Tím stěžejním bodem každé dámské jízdy by měl být pánský striptýz v podání pohledného chlapa s vypracovaným tělem. Striptér pro ženy má dokonalé tělo a pohyby . Striptýz pro Brno, Olomouc nebo Prahu  je tu, aby zajistil striptéra v Brně. Pokud máte objednaný striptýz týden dopředu a tak jen stačí počkat, až vybraný striptér dorazí a zaklepe u dveří. Budiž tento recept inspirací pro Vaší dámskou jízdu s využitím našich profesionálních striptérů. 

 

 

Výběr správného místa pro pánský striptýz

V první řadě musíte vědět, kde chcete oslavu uspořádat. 

Pokud se vám nechce mezi lidi, tak můžete vyrazit na chatu, chalupu či do domu některé z dam. V létě určitě rády využijete možnost grilování na terase a vykoupání se v bazénu. Domácí prostředí je výhodné pro pozvání striptéra, protože není nutné svolení majitele. Nemáte-li k dispozici vlastní prostory, tak samozřejmě vyrazíte do baru, hospody či na diskotéku. Zde se baví pohromadě více lidí a je třeba brát ohledy i na ostatní. Klub vám ostatně nepatří, proto je před zamluvením striptéra důležitý souhlas majitele.

Tip: Už při zařizování místa myslete na striptéra a připravte malé pódium nebo vyvýšené místo, kam všechny zúčastněné dobře uvidí.

 

Program na dámskou jízdu

Večeru můžete dát naprosto volný průběh a nechat věci jen tak plynout. Pokud potřebujete mít vše naplánované, tak připravte pro své kamarádky zábavný program. Degustování rumu, ochutnávka vína, tancování limba nebo soutěž v karaoke.

 

Striptér na ladies párty pro ženy

A nakonec to nejlepší. Oživte dámskou jízdu se striptýzem v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Olomouci, Pardubicích, Hradci Králové a dalších městech. Jsme tu, abychom vám pomohli zajistit toho nejlepšího striptéra na vaši akci. Zavolejte nebo nám napište vaše požadavky ještě dnes. 

Striptýz si můžete objednat i na Slovensku a to striptíz Bratislava kde striptér i striptérka přijedou za Vámi.