Přejít k hlavnímu obsahu
zpět do Blogu

Striptérka na rozlučku se svobodou


panska_jizda_4.jpg

Rozlučka se svobodou pro budoucího ženicha nebo-li bachelor party. Tato označení se vžila pro tradiční oslavu konce svobodného stavu a začátku manželství. A právě při rozlučkách hraje striptýz důležitou roli. V dnešní době se totiž žádná rozlučka se svobodou v Praze nebo v Brně bez striptýzu neobejde. Tento zvyk objednaqt si erotické taneční vystoupení se postupem času usídlil i v našich zeměpisných šířkách a svědci ženicha tak mají za úkol na rozlučku se svobodou objednat striptérky, které zatančí nejen pro ně ale především pro ženicha. 

 

A jakou logiku má přítomnost striptérky na rozlučce ? 

Jde o to, dopřát ženichovi symbolicky poslední pokoukání na jinou ženu mimo jeho nastávající. Zní to možná trochu smutně až depresivně, ale jde jen o symboliku. Ve skutečnosti jsou rozlučky zábavné akce plné veselí, adrenalinu, muziky a dobrého alkoholu. Kde ale sehnat sexy striptérku s profesionálními kvalitami? Nejlepším řešením je oslovit agenturu, která se specializuje na zajišťování striptýzových vystupujících pro soukromé akce.

 

Jak vytvořit taneční vystoupení?

Agentura Fox na trhu působí přes 20 let a díky svým zkušenostem ručí za spokojenost každému zákazníkovi. Ten si může vybrat z mnoha talentovaných striptérek, které svou práci dělají s nadšením a na svých výkonech neustále pracují. Blondýna či bruneta, jde o to, aby se ženichovi líbila a dokonale splnila jeho představy o striptérce na rozlučce . Důležitou roli hraje i výběr sexy kostýmu pro striptérku. Zákazník má možnost dopředu zvolit, v jakém oděvu striptérka své vystoupení předvede. Může to být striptérka letuška, školačka, policistka, vojanda nebo třeba domina. Někdo chce zlobivou školačku, jiný by zase raději rozvernou letušku. K dispozici jsou kostýmy pro zákazníky všech rozmanitých chutí. Budoucího ženicha tak může překvapit v baru sexy policistka, která budoucího ženicha zatkne a odvede do předem určených prostor. K dispozici je i striptýz Brno kde zajistíme jak v brně nebo v  okolí . 

 

Kolik stojí taneční vystoupení striptérky?

Přesnou cenu se dopředu dozvíte na základě Vaší objednávky. Striptérky na rozlučku se svobodou rozhodně není žádný nedostupný luxus, takže nemusíte mít obavy, že by striptérky otřásly rozlučkovým rozpočtem. Takový striptýzv Praze, Brně nebo Olomouci vás bude stát kolem 3000kč. Na závěr je ještě třeba dodat, že rezervaci striptérky na rozlučku je třeba provést s dostatečným časovým předstihem a to minimálně dva týdny před plánovanou akcí. Díky tomu budete mít možnost volby kostýmu i striptérky a Vaše rozlučka se svobodou bude připravena k pořádnému rozjezdu.